Peruvian Lomo Saltado
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Happy Thursday!
I am so excited to share this delicious recipe with you. Lomo saltado is one of my favorite dishes from Peru and everytime me and my husband go to a Peruvian eating house one of us always orders information technology.
Oh past the way my hubby is Peruvian and then he literally introduced me to this dish and I am and then thankful for that. I decided to learn how to make lomo saltado so my family unit and I tin can enjoy this dish without spending coin.
Feliz Jueves!
Estoy tan emocionada de compartir esta deliciosa receta con usted. Lomo saltado es uno de mis platos favoritos de Perú y cada vez que yo y mi esposo vamos a united nations eating place Peruano uno de nosotros siempre lo ordena.
Ah, por cierto mi marido es Peruano por lo que, literalmente, me nowadays este plato y estoy muy agradecido por eso. Decidí aprender a hacer el lomo saltado, para que mi familia y yo podamos disfrutar de este plato sin tener que gastar dinero.
It is very simple to make lomo saltado, all you demand is beef sirloin or tenderloin cut into pieces, onions, tomatoes, French fries and seasonings. You start by adding the seasonings and the beef in a mixing bowl. Then start cooking the beefiness in its juices, when it is almost done you add the cooked french fries and you are ready to eat this delite.
Lomo saltado is tradionally eaten with a side of white rice and in the mornings for breakfast it is served with staff of life only and then you can soak the staff of life in its juices. It is so delicious and I accept tried both means. My female parent in-constabulary as well makes lomo saltado, and then it was obvious that I had to learn,haha!
My whole family unit loves lomo saltado and y'all know what? I think you volition too!
Es muy unproblematic de hacer el lomo saltado, todo lo que necesitas es solomillo de buey o corte de lomo en trozos, la cebolla, los tomates, las papas fritas y los condimentos. Se empieza por la adición de los condimentos y la carne en un plato y mesclar bien. A continuación, iniciar la cocción de la carne en su jugo, cuando está casi terminado, agregar las papas fritas cocinadas por lo que puede absorber los jugos de la carne y ya estás lista para comer esta delicia.
El lomo saltado es tradicionalmente comido con arroz blanco y en las mañanas para el desayuno se come con pan para que pueda empapar el pan en sus jugos. Tan delicioso y he probado las dos maneras. Mi suegra también hace lomo saltado, así que era obvio que tenía que aprender, jaja!
Toda mi familia le encanta el lomo saltado y sabes qué? Creo que usted también!
Peruvian Lomo Saltado
Cuisine: peruvian
Author:
Prep time:
Melt time:
Total fourth dimension:
Piece of cake and delicious lomo saltado for your whole family unit to bask! / facil y delicioso para que toda tu familia disfrute
- *steak – about a pound / bistec (casi una libra)
- *xanthous pepper paste – one/2 tablespoon / 1/ii cucharada de aji Amarillo en pasta
- * soy sauce – 4 tablespoons / iv cuharadas de salsa soya
- *1 1/2 red onions / ane /12 de cebolla rojas
- *2 whole tomatoes (medium or small) / ii tomates medianos
- *garlic powder – 1 teaspoon / 1 cucharadita de ajo en polvo
- *paprika – 1 teaspoon / ane cucharadita de pimento
- oregano in powder- 1 teaspoon / 1 cucharadita de oregano en polvo
- all purpose seasoning – 1 one/two tablespoon ( you can substitute for salt and pepper) / i 1/2 cucharada de adobo ( todo condiment pero puedes substituirlo con sal y pimiento)
- cooking oil – 2tablespoons / 2 cucharadas de aceite para cocinar
- frozen French fries – about 2 cups(your choice how much you lot desire to add) / papas frizadas como 2 tazas pero usted decide cuantas quiere!
- Cut the steak into minor strips / corte la carne en trozos largos
- In a mixing bowl add the steak, 1/ii an onion,1 tomato,the seasonings and mix well / en un sarten de mesclar agregue la carne, i/2 cebolla, 1 tomate, y los condimetos y mesclar muy bien.
- In a pan add together the oil and add 1 teaspoon of sugar, when the sugar caramelizes add the steak mixture and cook for 20 minutes on medium heat. / en un sarten agregue el aceite y ane cucharadita de azucar, cuando la azcar se caramelize agregue la mescal de la carne y cocine por 20minutos en fuego medio alto.
- Add one loving cup of water,cover the meat and cook for 30minutes in low oestrus / agregue 1 taza de agua y cocine por 30minutos en fuego lento.
- You lot desire to melt the French fries separately while the meat is cooking, and and then add the fries,rest of onjons and tomatoes forth with a couple of cilantro leafs about ii minutes before the meat is washed cooking. / tinenes que cocinar las papas en otro sarten diferente, despues agregue las junto con el resto de la cebolla,tomate y tambien cilantro si gustas, agreguelo 2 minjutos antes que este lista la carne.
- Serve ith rice and enjoy hot / sirva con arro y disfrute!
Serving size: 3to4
iii.iii.3077
I hope you lot savor this recipe, have a bang-up day and I will encounter you next fourth dimension!
**Have you lot ever tried Peruvian lomo saltado before?**
Espero que disfruten de esta receta, te desep que tengas united nations bonito día y te veré la próxima vez!
¿Has comido lomo saltado Peruanoantes?
Source: https://www.stressfreemommies.com/2015/07/peruvian-lomo-saltado/
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